Pagina's

donderdag 12 juni 2014

Gegrilde schorseneren



Personen: 2

Ingrediƫnten
-Schorseneren: 4 groten
-Zout: snufje
-Peper: snufje
-Italiaanse kruiden: 1 theelepel
-Olijfolie voor bakken: 2 eetlepels
-Water: zo veel als in de kom past
-Azijn: groot scheutje

Keuken spullen
-Oven
-Bakpapier
-Ovenplaat
-Grote kom
-Dunschiller
-Kookpannetje

Methode

Zet de oven aan op 200 graden. Doe water en azijn in de kom.

Voorbereiding
Schil de schorseneren en halveer ze en leg ze direct in het water.

Koken
Als je ze allemaal klaar hebt, kook je de schorseneren gedurende 5 min. 
Leg ondertussen bakpapier op de overplaat.

Klaarmaken
Leg de schorseneren op de bakplaat en bestrooi ze met zout, peper, Italiaanse kruiden en olijfolie. Nu kunnen ze in de oven voor ongeveer 20 min. Het verschilt per oven hoe lang ze er in moeten, controleer of ze gaar zijn. 

Ps variatie tip: ook lekker met wortels, ui knoflook en andere soorten groenten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten